Inspiration retro sparkbil

Sparkbil i plåt, från Vilac, Baghera och STOY är enormt populära gåbilar för barn. De är designade med en retro-känsla och tidlös vintage-design som håller i många och generationer. Barn och föräldrar älskar dessa sparkbilar. Vilac har tillverkar leksaker sedan 1911 och kommer från Frankrike. STOY är ett nyare svenskt leksaksmärke som designar tidlösa leksaker och av hög kvalitet. Baghera är en stor tillverkar av åkleksaker för barn. Baghera har för utom sparkbilar även trampbilar i retro-design. Vilken är din favorit? nedan följer inspirerande bilder på sparkbilar från Vilac, Baghera och STOY. För mera inspiration följ vårt Instagram-konto: sparkbilar

Sparkbilar.se har funnits på nätet som en sparkbilsguide online sedan 2012, här har du alltid hittat de bästa sparkbilarna som finns på marknaden i Sverige och Norden. Välj mellan över 120 st olika sparkbilar från olika tillverkare.

Sparkbilar finns i alla olika färger, svart, silver, röd, cream, vit, blå, gul. Sportiga racingbilar med inspiration från 50-talet vintage racingbilar från Italien och England. Populära sparkbilar med teman är även brandbil, polisbil och flygplan.

En sparkbil är omåttligt populära present för barn till dop, födelsedag och julklapp. En sparkbil i plåt är väldigt hållbar och kan ärvas i generation, från syskon till syskon och även till framtida barn. En sparkbil är även en snygg inredningsdetalj i barnrummet.

En sparkbil passar barn från 18 mån till 4 år, beroende på modell. Det bästa av allt, en sparkbil hjälper till att utveckla ditt barns motorik, styrka och balans.