Sparkbil bäst i test

Bäst i test 2023. En sparkbil, gåbil är en populär doppresent eller 1-års present. Idag finns det ett stort utbud av olika sparkbil. Allt från retro racingbilar till klassiska Bobby Car och licensierad sportbilar från Mercedes, BMW, Lamborghini och Ferrari. En sparkbil hjälper barnens utveckling redan från 1 år och många barn har glädje av en sparkbil upp till 3 eller 4 års ålder.

Populärast: Sparkbil Goki Speedster, Silver

Absolut bäst säljande sparkbil i många år. En underbar sparkbil i metall och plåt med retrokänsla. Sparkbilen är lättstyrd och utrustad med slitstarka däck. Gåbilen är en uppskattad leksak, födelsedagspresent, doppresent eller julklapp som barnen kommer att ha roligt med i många år.

Innovativ: Sparkbil BERG GO²

BERG Toys har presenterat sin minst sparkbil GO² som även är en kombinerad trampbil. Perfekt instegsmodell som bjuder in de allra minsta barnen till lek. Finns i flera olika färgkombinationer.

Prisvärd: BIG Bobby Car Neo

En BIG Bobby Car klassisker med nya mjukare designformer. Ergonomiskt utformat säte med halkskyddsvänlig yta. Mer utrymme för knäna hos större barn än på andra modeller. Fungerande tuta på ratten. Stängda plasthjul med extra breda gummidäck för en mjuk och tyst framfart. Finns i olika färger.

Lyxvarianten: Sparkbil BIG Baby Porsche 911

En stor lyxig Porsche 911 från tyska sparkbilstillverkaren BIG, känd för BIG Bobby Car. Sparkbilen är tillverkad av hållbara och miljövänliga plastmaterial. Utrustad med belysning, sportratt, tuta, extra breda däck med svarta Porsche fälgar. Sparkbilen passar barn från 18 månader.

Utryckningsfordon: Baghera Brandbil

En underbar sparkbil i metall och plåt med retrokänsla. En sparkbil som är lättstyrd och utrustad med slitstarka däck. Välj mellan brandbil eller polisbil.

Traktor: Rolly MiniTrac Volvo

Välj mellan olika populära traktormärken. Rolly minitrac finns som Valtra, John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Caterpillar eller Volvo.

Retro: Sparkbil STOY Vintage Ride On

En underbar sparkbil i metall och plåt med retrokänsla. Sparkbilen är lättstyrd och utrustad med slitstarka däck. Gåbilen är en uppskattad leksak, födelsedagspresent, doppresent eller julklapp som barnen kommer att ha roligt med i många år.